در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #33447

    5541553
    مشارکت کننده

    سلام دوستان من بایه مشکل عجیب در سایتم مواجه شدم و اون هم ایه که پیوندهای یکتارو روی نام نوشته قرار دادم، با کلیک روی منوی سایت به صفحه مورد نظر وارد میشه و مشکلی نیست اما در صورت کپی پیست URL با صفحه 404 روبرو میشم.

    و تا آنجا که من متوجه شدم تفاوت اینجاست که لینک اصلی به این صورته

    http://ckjcosmetics.com/%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%af%d9%87%d8%a7/h-r-y
    و بعد از کپی پیست به صورت زیر
    http://ckjcosmetics.com/%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87%D8%A7/h-r-y
    تمامی کارکترها یکی هستند فقط با این تفاوت که به حروف بزرگ تبدیل شدند. از همین رو تعداد صفحات 404 در گوگل وبمستر بالغ بر 1000 شده، خواهشا اگر کسی تجربه داره راهنماییم کنه سپاسگذارم.

    #33495

    hassanbidar
    مشارکت کننده

    سلام دوستان گرامی.
    سوالی از خدمتتون دارم، ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    پریروز یه وبسایت با هاست و دامنه خریداری کردم و پس از نصب وردپرس و ایجاد دیتابیس، به قسمت site publisher در سی پنل رفتم و یکی از تصاویرش رو فعال کردم.
    الان هر چه مطلب درج می کنم، هیچی در سایتم نشون داده نمیشه! یعنی فقط یه تصویر وجود داره!! نمیدونم صفحه یکتا هستش یا چیز دیگه، ولی در بخش مدیریت پیشخوان>بخش تنظیمات نیز تغییرش دادم ولی مشکل همچنان پابرجاست!!
    آدرس سایتم: http://www.hsn45.ir
    در بخش «ویرایش نوشته» در پیشخوان این پیام میاد:
    Failed to load content css: http://www.hsn45.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)

کاربر گرامی برای پاسخ به این موضوع اگر عضو روکش هستید باید سایت شوید در غیر اینصورت باید عضو شوید.