در حال نمایش 8 نوشته - 1 تا 8 (از کل 8)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #30478

    mk-73
    مشارکت کننده

    سلام اقای شعبانی خوبی دوست عزیز من قبلا برای سایتم اومدم طبق اموزشی که نگاه کردم یک اسلایدشو ایجاد کردم اما جالب نبود حالا شما به این سایت نگاه کنیدمن بخوام همچین اسلایدشووی که این سایت دارد بخوام ایجاد کنم از چه افزونه ای استفاده کنم ممنون.

    #30485

    سعید شعبانی
    کلید دار

    درود بر شما, متشکرم

    شما می تونید ظاهر اسلایدر را با استفاده از css تغییر بدید. در مورد اسلایدر اون سایت که گفتید دقیق نمی دونم روی خود قالب بوده یا از افزونه ای استفاده کرده. ولی شما با استفاده از پلاگین های جی کوئری خیلی راحت می تونید چنین اسلایدری را برای وردپرس ایجاد کنید. یکی از این پلاگین های اسلایدر معروف FlexSlider هست که نسخه وردپرس اون هم با نام WooSlider (البته این افزونه رایگان نیست) موجود هست.

    #30490

    mk-73
    مشارکت کننده

    من میتوانم از پلاگین های اسلایدشو اماده استفاده کنم بعدا به مشکل برخورد نمیکنم.

    #30491

    سعید شعبانی
    کلید دار

    نه, چرا به مشکل برخورد کنید؟ اگر پلاگین جی کوئری با کیفیتی را انتخاب کنید تازه باعث میشه تا کارتون سریعتر و بدون نقص پیش بره

    #30493

    mk-73
    مشارکت کننده

    بعد چگونه میتونم داخل سیستم مدیریت محتوای ورد پرس مدیریتش کنم

    #30497

    سعید شعبانی
    کلید دار

    بستگی به این داره که شما بخواهید اسلاید های اسلایدرتون را از چه بخش تهییه کنید. مثلا اگر بخواهید از مطالب یک دسته خاص اسلایدر را پر کنید می تونید خیلی راحت از اون دسته بندی یک کوئزی بگیرد و در اسلایدر جای بدید. در حالت پیشرفته تر می تونید یک پست تایپ اختصاصی برای اسلایدر ایجاد کنید و محتوای اسلاید را از طریق اون فراخوانی کنید.

    #30502

    mk-73
    مشارکت کننده

    سلام روز بخیر،بهترین تابع برای اینکه بتوانم فایل های Css,JavaScriptدایرکتوری های قالبم را بخونم چگونه است ،امکانش هست دایرکتوری Cssوjavascriptخوانده نشه در پوسته من از این تابع استفاده کردم.<?php bloginfo(‘template_url’);?>/.من چندفایل Cssدارم داخل یک فایل وهمچنین چند فایل JavaScriptکه داخل فایلی به Scriptاست الان از یک پلاگین اماده استفاده میکنم برای اسلایدشو که کتابخانه های مربوطه اش فراخوانی نمیشوند ممنون میشم کمکم کنید.

    #30505

    سعید شعبانی
    کلید دار

    ببخشدید اینقدر تاخیر در پاسخوگیی وجود داره, برای این کار شما می تونید از توابع wp_enqueue_style و wp_enqueue_script استفاده کنید. مثلا در قالب 2015 وردپرس به شکل زیر از این توابع استفاده شده است.

    /**
     * Enqueue scripts and styles.
     *
     * @since Twenty Fifteen 1.0
     */
    function twentyfifteen_scripts() {
    	// Add Genericons, used in the main stylesheet.
    	wp_enqueue_style( 'genericons', get_template_directory_uri() . '/genericons/genericons.css', array(), '3.2' );
    
    	wp_enqueue_script( 'twentyfifteen-script', get_template_directory_uri() . '/js/functions.js', array( 'jquery' ), '20141212', true );
    }
    add_action( 'wp_enqueue_scripts', 'twentyfifteen_scripts' );
در حال نمایش 8 نوشته - 1 تا 8 (از کل 8)

کاربر گرامی برای پاسخ به این موضوع اگر عضو روکش هستید باید سایت شوید در غیر اینصورت باید عضو شوید.