در حال نمایش 15 نوشته - 1 تا 15 (از کل 25)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #31554

    mk-73
    مشارکت کننده

    اقای شعبانی سلام من یک کوئری نوشتم که برای اسلایدشو ام که بیاد از دیتابیس به ترتیب 5اسلاید از جدید به قدیم را برام بخونه .خب حالا من در قسمت وردپرس میخوام یک دسته ای خاص قرار بدم مثلا به نام اسلایدر که مدیر سایت بیاد عکس ومتن ها مربوط به خودش را بذاره وبعد این کوئری بیاد کارخودشو انجام بده.حالا سوال من اینه که ایا در داشبورد>>نوشته ها>>دسته ها از همین جا میتونم یک دسته ای خاص را تعریف کنم برای این کار ایا یا نه باید با کدنویسی در فایل فانکشن یک دسته خاص را برای این کار در ورد پرس به وجود بیارم. یعنی اینکه مطلب هایی که برای این دسته اسلایدر اختصاص میدم منتشر نشه فقط داخل دیتابیس ذخیره بشه که با کوئری که نوشتم بیاد عکس ومتن رو بخونه اسلایدر من کانتنتی هست.ممنون

    #31557

    mk-73
    مشارکت کننده

    دسته رو فهمیدم اقای شعبانی ،اقای شعبانی ببیند من با هرپستی که منتشر میکنم یک تصویر شاخص و ومتن ویک عنوان که دیگه در پایگاه داده ذخیره میشوند من اگر ادرس عکس ومتن هرپست را از پایگاه بخونم باید چیکار کنم چطوری میتونم مثلا عکس پست را با متن وعنوانش را بخونم از دیتابیس.

    #31558

    mk-73
    مشارکت کننده

    اقای شعبانی من الان اومدم با استفاده از فریمورک بوت استریپ یک اسلایدر ایجاد کرده ام خب حالا برای داینامیک کردنش برای ورد پرس با کمک یکی از دوستانم راهنماییم کرد که چگونه کوئری بزنم از دیتابیس خروجی بگیرم.من الان اومدم در ورد پرس یک دسته به نام show_in_sliderکردم بعد در زمان نتشر کردن هر پست اگر این دسته را انتخا کنم منتشر میشه بعد من حالا در نظر داشتم با کوئری گرفتن از دیتابیس به ترتیب از جدید به قدیم 5پست اخر را به من نمایش بده اما حالا نمیدونم چطوری ادرس عکس از دیتابیس بگیرم همراه با لینک ومتن من همه این ها را تحت عنوان یک فایل که برای شما پیوست کردم شما میتونید صحیح اش کنید هرجاشو اشتباه نوشتم که جواب بده الان داخل دریم ویور خیلی خطا داره.مممنون میشم ازتون واقعا نیازش دارم وphpهم کار نکردم نمیدونم چطوری باید این ایده ذهنمو پیاده کنم باهاش ومن begin slide1را داینامیک کردم که اشتباه است.لینک ادرس فایل

    #31593

    سعید شعبانی
    کلید دار

    درود بر شما

    حالا سوال من اینه که ایا در داشبورد>>نوشته ها>>دسته ها از همین جا میتونم یک دسته ای خاص را تعریف کنم برای این کار ایا یا نه باید با کدنویسی در فایل فانکشن یک دسته خاص را برای این کار در ورد پرس به وجود بیارم. یعنی اینکه مطلب هایی که برای این دسته اسلایدر اختصاص میدم منتشر نشه فقط داخل دیتابیس ذخیره بشه که با کوئری که نوشتم بیاد عکس ومتن رو بخونه اسلایدر من کانتنتی هست.

    دسته بندی های وردپرس فقط برای طبقه بندی مطالب هستند. بله شما می تونید مطالبی که می خواهید در اسلایدر قرار گیرد را داخل یک دسته خاص قرار بدید و داخل کوئری پست های وردپرس فقط مطالب منتشر شده داخل اون دسته را بگیرید. به دلیل اینکه دسته بندی ها مربوط به پست های وردپرس می شه شما نمی تونید جلو منتشر شدن یک مطلب در بخش پست ها را بگیرید فقط می تونید اون مطلب (طبق دسته بندی, بچسب و …) را از کوئری های وردپرس پنهان کنید که تقریبا می شه همون حذف کردن با این تفاوت که اگر کاربر آدرس اون پست را بدست بیاره می تونه وارد اون پست بشه.

    به نظر من اگر می خواهید اسلایدر برای قالبتون ایجاد کنید از پست های سفارشی وردپرس استفاده کنید. پست سفارشی وردپرس دقیقا یک چیزی مثل پست های عادی وردپرس هستند با این تفاوت که شما می تونید ویژگی اون پست سفارشی را کاملا مدیریت کنید. مثلا می تونید تعیین کنید که پست های اون پست سفارشی فقط دارای عنوان و تصویر شاخص باشند و توسط کاربرای سایت به طور مستقیم دیده نشوند و فقط توسط کوئری بشه اطلاعات پست های اون پست سفارشی را گرفت. فکر کنم در مورد پست های سفارشی قبلا در تاپیک افزونه نمونه کارها با هم صحبت کرده بودیم.

    اگر ادرس عکس ومتن هرپست را از پایگاه بخونم باید چیکار کنم چطوری میتونم مثلا عکس پست را با متن وعنوانش را بخونم از دیتابیس.

    برای دریافت اطلاعات پست های وردپرس ابتدا باید یک کوئری بنویسید که اون پست را شامل بشه. بعد حلقه اون کوئری می تونید از توابع وردپرس برای دریافت اطلاعات پست استفاده کنید. مثلا برای دریافت متن پست می تونید از تابع the_content() یا برای دریافت تصویر شاخص پست از تابع the_post_thumbnail() استفاده کنید.

    من الان اومدم در ورد پرس یک دسته به نام show_in_sliderکردم بعد در زمان نتشر کردن هر پست اگر این دسته را انتخا کنم منتشر میشه بعد من حالا در نظر داشتم با کوئری گرفتن از دیتابیس به ترتیب از جدید به قدیم 5پست اخر را به من نمایش بده اما حالا نمیدونم چطوری ادرس عکس از دیتابیس بگیرم

    اگر تصمیم گرفتید از دسته بندی های وردپرس استفاده کنید می تونید به شکل زیر آدرس تصویر شاخص مربوط به اون پست که در این دسته بندی منتشر میشه را بگیرید.

    $thumb_id = get_post_thumbnail_id();
    $thumb_url_array = wp_get_attachment_image_src($thumb_id, 'thumbnail-size', true);
    $thumb_url = $thumb_url_array[0];

    در مورد اون فایل هم که قرار دادید باید خدمتتون عرض کنم که شما اومدید و از تابع mysql_query برای ایجاد کوئری استفاده کردید در حالی که روش استاندارد ایجاد کوئری در ودپرس استفاده از توابع و کلاس های خود وردپرس هست. برای ایجاد کوئری هم می تونید از کلاس mysql_query وردپرس استفاده کنید. با این تفاسیر کدهای بخش اسلایدر که با استفاده از توابع و کلاس های وردپرس باشند را در پایین قرار می دهم تا بتونید از اون استفاده کنید.

    <?php
    $ro_slider_query= new WP_Query(array(
    	'post_type' => 'post',
    	'post_status' => 'publish',
    	'category_name'	=>	'show_in_slider',
    	'order' => 'DESC',
    	'orderby' => 'ID',
    	'posts_per_page' =>'3',
    ));
    if($ro_slider_query->have_posts()) : ?>
    	<!--begin code slider-->
    	<div id="carousel-example-generic" class="carousel slide" data-ride="carousel" style="margin-bottom:20px;">
    		<ol class="carousel-indicators">
    			<li data-target="#carousel-example-generic" data-slide-to="0" class="active"></li>
    			<li data-target="#carousel-example-generic" data-slide-to="1"></li>
    			<li data-target="#carousel-example-generic" data-slide-to="2"></li>
    		</ol>
    		<!--begin slides -->
    		<?php while($ro_slider_query->have_posts()) : $ro_slider_query->the_post();
    			$thumb_id = get_post_thumbnail_id();
    			$thumb_url_array = wp_get_attachment_image_src($thumb_id, 'full', true);
    			$thumb_url = $thumb_url_array[0]; ?>
    			<div class="carousel-inner" role="listbox">
    				<div class="item">
    					<img src="<?php echo $thumb_url; ?>">
    					<div class="carousel-caption">
    						<p><?php the_content(); ?></p>
    					</div>
    				</div>
    			</div>
    		<?php endwhile; ?>						
    	</div>
    <?php endif; wp_reset_query(); ?>
    #31597

    mk-73
    مشارکت کننده

    خدا عمرت اقا سعید من 2روزه گیر کردم روی این بحث خب اقای شعبانی الان من دیگه برای استفاده از این کد چه تغییراتی درش ایجاد کنم الان که من از این کد استفاده کردم چیزی برای من به نمایش در نیومد حتی عکس اسلایدر.

    #31600

    سعید شعبانی
    کلید دار

    الان من دیگه برای استفاده از این کد چه تغییراتی درش ایجاد کنم الان که من از این کد استفاده کردم چیزی برای من به نمایش در نیومد حتی عکس اسلایدر.

    خوب شما باید مطالبی که ارسال می کنید را در دسته show_in_slider قرار بدید بعد یک تصویر شاخص براش آپلود کنید و در بخش محتوای پست هم یک متن را وارد کنید.

    #31602

    mk-73
    مشارکت کننده

    دقیقا من هر 4مورد را انجام دادم.

    #31603

    سعید شعبانی
    کلید دار

    نباید مشکلی وجود داشته باشه. لطفا اطلاعات سایتتون را به صورت پاسخ خصوصی همینجا قرار بدید تا بررسی کنم ببینم مشکل از چی هست.

    #31606

    mk-73
    مشارکت کننده
    این پاسخ به عنوان خصوصی علامتگذاری شده است.
    #31608

    سعید شعبانی
    کلید دار

    خوب از لحاظ درست عمل کردن کوئری و کدهای php مشکلی نیست همه چی به درستی کار می کنه و اگر در source صفحه نگاه کنید کدهای زیر برای بخش اسلایدر چاپ شده است.

    <div style="margin-bottom:20px;" data-ride="carousel" class="carousel slide" id="carousel-example-generic">
    	<ol class="carousel-indicators">
    		<li class="" data-slide-to="0" data-target="#carousel-example-generic"></li>
    		<li data-slide-to="1" data-target="#carousel-example-generic"></li>
    		<li data-slide-to="2" data-target="#carousel-example-generic"></li>
    	</ol>
    	<!--begin slides -->
    	<div role="listbox" class="carousel-inner">
    		<div class="item">
    			<img src="http://wp1web.ir/wp-content/uploads/2015/11/052.jpg">
    			<div class="carousel-caption">
    				<p></p><p>رئیس جمهور ترکیه</p><p></p>
    			</div>
    		</div>
    	</div>
    	<div role="listbox" class="carousel-inner">
    		<div class="item">
    			<img src="http://wp1web.ir/wp-content/uploads/2015/11/khameni.jpg">
    				<div class="carousel-caption">
    				<p></p><p>سید علی خامنه ای رهبر مردم کشور ایران است.</p><p></p>
    			</div>
    		</div>
    	</div>							
    </div>

    فقط موردی که هست تنظیمات اسلایدر می باشد که به نظر می رسه به درستی انجام نشده است. باید کدهای js و ساختاری که پلاگین اسلایدر تعیین کرده را رعایت کنید تا اسلایدر به درستی عمل کند.

    #31609

    mk-73
    مشارکت کننده

    الان من باید چیکار کنم اقاسعید درست کار کنه اخه من همین اسلایدر را با همین کدهای js بصورت دستی استفاده میکردم درست کار میکرده.

    #31612

    mk-73
    مشارکت کننده

    فقط موردی که هست تنظیمات اسلایدر می باشد که به نظر می رسه به درستی انجام نشده است. باید کدهای js و ساختاری که پلاگین اسلایدر تعیین کرده را رعایت کنید تا اسلایدر به درستی عمل کند

    چه تنظیماتی را اعمال کنم من از اسلایدر بوت استریپ استفاده کردم برای این کار؟

    #31613

    mk-73
    مشارکت کننده

    من تنها از این پلاگین استفاده کردم برای این کار carousel.

    #31618

    سعید شعبانی
    کلید دار

    ابتدا اینکه ساختار کدهای html اسلایدر با ساختاری که پلاگین carousel بوت استرپ تعیین کرده بود یکی نبود که با استفاده از کدهای جدید این مشکل رفع می شود.

    <?php $ro_slider_query= new WP_Query(array(
    	'post_type' => 'post',
    	'post_status' => 'publish',
    	'category_name'	=>	'show_in_slider',
    	'order' => 'DESC',
    	'orderby' => 'ID',
    	'posts_per_page' =>'3',
    ));
    if($ro_slider_query->have_posts()) : ?>
    	<!--begin code slider-->
    	<div id="carousel-example-generic" class="carousel slide" data-ride="carousel" style="margin-bottom:20px;">
    		<ol class="carousel-indicators">
    			<li data-target="#carousel-example-generic" data-slide-to="0" class="active"></li>
    			<li data-target="#carousel-example-generic" data-slide-to="1"></li>
    			<li data-target="#carousel-example-generic" data-slide-to="2"></li>
    		</ol>
    		<div class="carousel-inner" role="listbox">
    			<!--begin slides -->
    			<?php
    			$is_first_item = true;
    			while($ro_slider_query->have_posts()) : $ro_slider_query->the_post();
    				$thumb_id = get_post_thumbnail_id();
    				$thumb_url_array = wp_get_attachment_image_src($thumb_id, 'full', true);
    				$thumb_url = $thumb_url_array[0];
    				$item_class = 'item';
    				if( $is_first_item ){ 
    					$item_class .= ' active';
    					$is_first_item = false;
    				} ?>
    				<div class="<?php echo $item_class; ?>">
    					<img src="<?php echo $thumb_url; ?>">
    					<div class="carousel-caption"><?php the_content(); ?></div>
    				</div>
    			<?php endwhile; ?>	
    		</div>	
    	</div>
    <?php endif; wp_reset_query(); ?>

    مورد دیگه اینکه برای فعال شدن اسلایدر باید از کد جی کوئری زیر نیز استفاده کنید. همچنین می تونید تنظیمات مختلف اسلایدر مثل سرعت و … را هم از طریق تابع carousel که برای فعال کردن اسلایدر ازش استفاده کردیم تغییر بدید.

    $('.carousel').carousel({
      interval: 2000
    });
    #31620

    mk-73
    مشارکت کننده

    ممنون اقا سعید فقط چیز the_permlink()را کجا قرار بدم ببین با کلیک بر روی عکس اسلایدر بره به ادامه مطلب را بخونه..

در حال نمایش 15 نوشته - 1 تا 15 (از کل 25)

کاربر گرامی برای پاسخ به این موضوع اگر عضو روکش هستید باید سایت شوید در غیر اینصورت باید عضو شوید.