در حال نمایش 10 نوشته - 1 تا 10 (از کل 10)
  • نویسنده
    نوشته ها
  • #29284

    saranekonam
    مشارکت کننده

    سلام خسته نباشید
    من اموزش زمینه های دلخواه سایت شمارو خوندم ولی یه مشکلی دارم

    <div class="newest" style="text-align: center;"><?php if(isset($k320) && !empty($k320)) : ?><a title="دانلود آهنگ" href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "k320", true); ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با کیفیت 320</span></strong></a><?php endif; ?></div>
            <div class="newest" style="text-align: center;"><?php if(isset($k128) && !empty($k128)) : ?><a title="دانلود آهنگ" href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "k128", true); ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با کیفیت 128</span></strong></a><?php endif; ?></div>
            <div class="newest" style="text-align: center;"><?php if(isset($takkeyfiat) && !empty($takkeyfiat)) : ?><a title="دانلود آهنگ" href="<?php echo get_post_meta($post->ID, "تک", true); ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با لینک مستقیم</span></strong></a><?php endif; ?></div>
            <div class="he3"></div>

    سه تا فراخوانی با نامهای
    k320
    k128
    takkeyfiat
    ساختم

    ولی برای پخش آنلاین فقط از k128 استفاده میکنه

    
             <?php if(isset($k128) && !empty($k128)) { ?>
            <div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
            <div class="ptags">
            <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls"><source src="<?php echo get_post_meta($post->ID, "k128", true); ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio></div>
            <div class="he3"></div>

    وقتی کیفیت 128 خالی باشه اونو اصلا نشون نمیده از این کد < ?php if(isset($k128) && !empty($k128)) { ?> معلومه

    من میخوام وقتی 128 خالیه برای پخش آنلاین از فراخوانی takkeyfiat که بالا تعریف کردم استفاده کنه

    یعنی وقتی k128 خالیه takkeyfiat رو بزاره جای k128
    تو این قسمت

             <?php if(isset($k128) && !empty($k128)) { ?>
            <div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
            <div class="ptags">
            <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls"><source src="<?php echo get_post_meta($post->ID, "k128", true); ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio></div>
            <div class="he3"></div>

    ممنون میشم کمکم کنید.

    #29286

    سعید شعبانی
    کلید دار

    درود بر شما, به روکش خوش آمدید

    برای این مورد شما می تونید ابتدا آموزش زمینه های دلخواه شرطی روکش را مطالعه کنید. برای مورد اول پیشنهاد می کنم از کد های زیر استفاده کنید.

    <?php
    $k320 = get_post_meta($post->ID, "k320", true);
    $k128 = get_post_meta($post->ID, "k128", true);
    $takkeyfiat = get_post_meta($post->ID, "تک", true);
    ?>
    
    <div class="newest" style="text-align: center;">
    	<?php if(!empty($k320)) : ?>
    		<a title="دانلود آهنگ" href="<?php echo $k320; ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با کیفیت 320</span></strong></a>
    	<?php endif; ?>
    </div>
    <div class="newest" style="text-align: center;">
    	<?php if(!empty($k128)) : ?>
    		<a title="دانلود آهنگ" href="<?php echo $k128; ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با کیفیت 128</span></strong></a>
    	<?php endif; ?>
    </div>
    <div class="newest" style="text-align: center;">
    	<?php if(!empty($takkeyfiat)) : ?>
    		<a title="دانلود آهنگ" href="<?php echo $takkeyfiat; ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با لینک مستقیم</span></strong></a>
    	<?php endif; ?>
    </div>
    <div class="he3"></div>

    و برای مورد دوم از کدهای زیر:

    <?php
    $k320 = get_post_meta($post->ID, "k320", true);
    $k128 = get_post_meta($post->ID, "k128", true);
    $takkeyfiat = get_post_meta($post->ID, "تک", true);
    ?>
    
    <?php if(!empty($k128)) : ?>
    	<div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    	<div class="ptags">
            <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls">
    		<source src="<?php echo $k128; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    	</div>
        <div class="he3"></div>
    <?php elseif(!empty($takkeyfiat)) : ?>
    	<div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    	<div class="ptags">
            <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls">
    		<source src="<?php echo $takkeyfiat; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    	</div>
        <div class="he3"></div>	
    <?php endif; ?>
    #29287

    saranekonam
    مشارکت کننده

    <?php if(!empty($k128)) : ?>
    <div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    <div class="ptags">
    <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls">
    <source src="<?php echo $k128; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    </div>
    <div class="he3"></div>
    <?php elseif(!empty($takkeyfiat)) : ?>
    <div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    <div class="ptags">
    <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls">
    <source src="<?php echo $takkeyfiat; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    </div>
    <div class="he3"></div>
    <?php endif; ?>

    این قسمت حتما باید جدا باشه؟
    نمیشه تو یه دستور باشه؟

    #29288

    سعید شعبانی
    کلید دار

    نه حتما لازم نیست که جدا باشند می شه به روش های دیگه هم کد نویسی کرد. مثلا به روش زیر:

    <div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    <div class="ptags">
    <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls">
    <source src="<?php if(!empty($k128)) : echo $k128; elseif(!empty($takkeyfiat)) : echo $takkeyfiat; endif; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    </div>
    <div class="he3"></div>
    #29289

    saranekonam
    مشارکت کننده

    این کدی که نوشتین کار نمیکنه صفحه رو تو لوکال بالا نمیاره

    #29292

    سعید شعبانی
    کلید دار

    نه مشکلی نداره. من همین حالا امتحانش کردم هیچ مشکلی نداشت. فقط توجه داشته باشید که قبل از این کد ها باید کد های زیر را قرار بدید تا اطلاعات زمینه های دلخواه در متغییر های تعریف شده ذخیره شوند.

    <?php
    $k128 = get_post_meta($post->ID, "k128", true);
    $takkeyfiat = get_post_meta($post->ID, "تک", true);
    ?>
    #29294

    saranekonam
    مشارکت کننده
    این پاسخ به عنوان خصوصی علامتگذاری شده است.
    #29295

    سعید شعبانی
    کلید دار

    شما کد را دقیقا کجا قرار دادید؟ من که کد زیر را داخل محتویات فایل single.php نمی بینم.

    <div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    <div class="ptags">
    <audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls">
    <source src="<?php if(!empty($k128)) : echo $k128; elseif(!empty($takkeyfiat)) : echo $takkeyfiat; endif; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    </div>
    <div class="he3"></div>
    #29302

    saranekonam
    مشارکت کننده

    قرار دادم کار نکرد

    بخاطر کد خام رو قرار دادم تا شما کد رو برام قرار بدین

    #29340

    سعید شعبانی
    کلید دار

    از کدهای زیر استفاده کنید, نباید مشکلی داشته باشه من فقط بخش مربوط به پخش آنلاین را ویرایش کردم:

    <?php get_header(); ?>
    <?php  $k320 = get_post_meta($post->ID, 'k320', true); ?>
    <?php  $k128 = get_post_meta($post->ID, 'k128', true); ?>
    <?php  $takkeyfiat = get_post_meta($post->ID, 'تک', true); ?>
    <?php  $matnetaraneh = get_post_meta($post->ID, 'متن', true); ?>
    <?php  $aks = get_post_meta($post->ID, 'عکس', true); ?>
    <?php  $lyricfa = get_post_meta($post->ID, 'خواننده', true); ?>
    <?php  $namefa = get_post_meta($post->ID, 'بانام', true); ?>
    <?php  $lyricen = get_post_meta($post->ID, 'khanandeh', true); ?>
    <?php  $nameen = get_post_meta($post->ID, 'banam', true); ?>
    <?php  $tozih = get_post_meta($post->ID, 'توضیح', true); ?>
    <?php  $dlchi = get_post_meta($post->ID, 'دانلود', true); ?>
    <?php include (TEMPLATEPATH . '/sky-rightblock.php'); ?>
    <div class="center">
    	<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
    	<div class="posts">
    	<div class="first"><div class="head"><div class="post_title"><h1><a>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h1></div></div>
    	<div class="detaild"><div class="text"><div class="details"><div class="postauthor" style="margin-right:6px;">نویسنده : <?php the_author(); ?></div><div class="postdate">تاریخ ارسال : <?php the_time('j, F , Y') ?></div></div></div></div>
    	<?php if((isset($lyricfa) && !empty($lyricfa))){ ?>
    	<div class="inside">
    	<p style="text-align: center;"><a>ID, "دانلود", true); ?> جدید" href="http://locall">دانلود <?php echo get_post_meta($post->ID, "دانلود", true); ?> جدید</a> <strong><?php echo get_post_meta($post->ID, "خواننده", true); ?></strong> با نام <strong><?php echo get_post_meta($post->ID, "بانام", true); ?></strong><br />
    	<?php if((isset($nameen) && !empty($nameen))){ ?>Download New Music <strong><?php echo get_post_meta($post->ID, "banam", true); ?></strong> of <strong><?php echo get_post_meta($post->ID, "khanandeh", true); ?></strong><?php } ?></p>
    	<p style="text-align: center;"><strong><?php echo get_post_meta($post->ID, "توضیح", true); ?></strong></p>
    	<p style="text-align: center;"><img />ID, "عکس", true); ?>" alt="<?php the_title(); ?>" width="480" height="480" /></p>
    	<div class="he3"></div>
    		
    
    	<div class="newest" style="text-align: center;"><?php if(isset($k320) && !empty($k320)) : ?><a title="دانلود آهنگ">ID, "k320", true); ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با کیفیت 320</span></strong></a><?php endif; ?></div>
    	<div class="newest" style="text-align: center;"><?php if(isset($k128) && !empty($k128)) : ?><a title="دانلود آهنگ">ID, "k128", true); ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با کیفیت 128</span></strong></a><?php endif; ?></div>
    	<div class="newest" style="text-align: center;"><?php if(isset($takkeyfiat) && !empty($takkeyfiat)) : ?><a title="دانلود آهنگ">ID, "تک", true); ?>"><strong><span style="color: #ffffff;">دانلود آهنگ با لینک مستقیم</span></strong></a><?php endif; ?></div>
    	<div class="he3"></div>
    
    	<div class="cpo shortlink"><span>لینک کوتاه مطلب</span>
    	<textarea onclick="highlight(this);"><?php echo get_bloginfo('url')."/?p=".$post->ID; ?></textarea></div>
    	<div class="he3"></div>
    
    	<div class="cpo"><span>پخش آنلاین موزیک</span></div>
    	<div class="ptags">
    	<audio style="width: 100%; cursor: pointer;" preload="none" controls="controls"><source src="<?php if(!empty($k128)) : echo $k128; elseif(!empty($takkeyfiat)) : echo $takkeyfiat; endif; ?>" type="audio/mp3" />مرورگر شما از پخش موزیک آنلاین پشتیبانی نمی کند</audio>
    	</div>
    	<div class="he3"></div>
    
    	<div class="cpo">
    	<?php if(isset($matnetaraneh) && !empty($matnetaraneh)) : ?>
    	<span>متن ترانه</span></div>
    	<div class="lyrics">
    	<pre style="text-align: center;font-family: tahoma;line-height: 20px;background: none;"><?php echo get_post_meta($post->ID, "متن", true); ?></pre>
    	<?php endif; ?></div>
    	<div class="he3"></div></div>
    	 <?php }else{ ?>
    	<div class="inside">
    	<?php the_content(); ?>
    	</div>	
    	<?php } ?>
    
                    <div class="inside">
                        <?php the_tags(' برچسب ها : ', ' ', ' '); ?></div>
                </div></div>
        <?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>
    
    	<div class="posts">
    	<div class="first">
    	<?php $orig_post = $post;
    	global $post;
    	$categories = get_the_category($post->ID);
    	if ($categories) {
    	$category_ids = array();
    	foreach($categories as $individual_category) $category_ids[] = $individual_category->term_id;
    	$args=array(
    	'category__in' => $category_ids,
    	'post__not_in' => array($post->ID),
    	'posts_per_page'=> 40,
    	'caller_get_posts'=>1);
    	$my_query = new wp_query( $args );
    	if( $my_query->have_posts() ) {
    	?>
    
    	<div class="right mc">
    		<div class="mc_soon">
    		<table class="comming_soon_table">
    		<thead>
    		<tr>
    	<th>مطالب مرتبط</th>
    	<th>تاریخ انتشار</th>
    	</tr>
    	</thead>
    	<tbody>
    	<?php
    	while( $my_query->have_posts() ) {
    	$my_query->the_post();
    	?>
    
    	<tr class="cst_1">
    	<td><a>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>">
    		<?php the_title(); ?></a></td>
    		<td><span class="cst_soon_link"><?php the_time('j') ?><?php the_time('M') ?><?php the_time('Y') ?> </span></td></tr>
    	<?
    	}
    	?>
    	</tbody></table></div></div>
    <?php
    }
    }
    $post = $orig_post;
    wp_reset_query(); ?> 
    	</div>
    	</div>
    
        <div class="posts">
            <div class="first">
                <div class="shares"><center><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="fb"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="bu"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="ff"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="tw"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="te"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="de"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="bt"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="dg"></div></a><a rel="nofollow">" target="_blank"><div class="go"></div></a></center></div>
            </div>
        </div>
    
        <div class="posts">
            <div class="first"><div class="comment-content" style="color:#333;line-height:20px;font-size:11px;padding-top:5px;"><?php comments_template(); ?></div>
            </div></div></div>
    <div style="margin:-20px 0 0 0;">
        <?php include (TEMPLATEPATH . '/sky-leftblock.php'); ?>
    </div>
    <div class="clear"></div>
    </div>
    <?php get_footer(); ?>
در حال نمایش 10 نوشته - 1 تا 10 (از کل 10)

کاربر گرامی برای پاسخ به این موضوع اگر عضو روکش هستید باید سایت شوید در غیر اینصورت باید عضو شوید.