زباله دان (Trash) در وردپرس چیست؟

زباله دان یا Trash در وردپرس مانند Recycle Bin در ویندوز یا Trash در مکینتاز می باشد. کاربران وردپرس که دارای مجوز های مناسب (مدیران و ویرایشگران) باشند می توانند یک پست, برگه یا دیدگاه را حذف کنند. وقتی شما یک مورد را حذف می کنید, آن مورد به پوشه زباله دان (Trash) منتقل می شود و در آنجا به مدت ۳۰ روز باقی می ماند. این قابلیت به کاربران سایت شما این اجازه را می دهد تا بتوانند مواردی که شما به اشتباه حذف کرده اید را بازگردانند. پس از ۳۰ روز آن موردی که در زباله دان باقی مانده باشد به طور خودکار و به صورت دائمی از پایگاه داده وردپرس حذف می شود. قابلیت Trash از نسخه ۲.۹ وردپرس به بعد جهت کاهش احتمال حذف تصادفی موارد مختلف به آن افزوده شد.

زباله دان (Trash) در وردپرس چیست؟

برای بازگردانی موارد پاک شده قبل از ۳۰ روز می توانید به لیست پست ها, برگه ها و نظرات وردپرس مراجعه کنید. اگر موردی در زباله دان بود شما می توانید یک لینک با عنوان زباله دان و تعداد مواردی که در آن است را در بالای لیست مشاهده کنید.

زباله دان (Trash) در وردپرس چیست؟

با کلیک کردن روی لینک زباله دان می توانید لیست مواردی که پاک شده اند را بببینید. با نگه داشتن ماوس روی یک مورد, یک سری لینک را مشاهده خواهید کرد که با استفاده از آنها می توانید آن مورد را بازگدانی کنید یا برای همیشه آن را از سایت خود حذف کنید.

زباله دان (Trash) در وردپرس چیست؟

دیدگاه کاربران

  1. borhan69

    با سلام و خسته نباشید واقعا ممنون از سایت خوبتون و این پست عالی و مفید

  2. MostafaNorzade

    بسیار عالی. خدا خیرتون بده. واقعا نجاتم دادید.
    زکات علم ، نشر آن است.

کاربر گرامی برای ارسال دیدگاه اگر عضو روکش هستید باید سایت شوید در غیر اینصورت باید عضو شوید.