آموزش فعال کردن حالت تعمیر وردپرس به صورت دستی
حتما تا به حال این مورد برای شما هم پیش آمده است که بخواهید یک سری تغییراتی را بر روی سایت خود اعمال کنید (برای مثال زمانی که می خواهید قالب سایت را تغییر دهید) ولی نخواهید در آن زمان کاربران به سایت شما دسترسی داشته باشند. برای انجام این کار روش های متفاوتی وجود دارد. مثلا می توانید از قالب یا افزونه های در دست تعمیر مثل WP Construction Mode استفاده کنید.
استفاده از قالب های مخصوص تعمیر وردپرس خوب است اما دیگر شما نمی توانید روی قالب سایتتان کار کنید. در این مطلب می خواهیم یک روش ساده تر را به شما معرفی کنیم که توسط آن بدون اینکه قالب سایت تغییر کند به سادگی و در مدت زمانی اندک بتوانید وردپرس را به حالت تعمیر ببرید.
فعال کردن حالت تعمیر وردپرس توسط یک هک ساده
کافی است تا کد زیر را در فایل فانکشن قالب فعلی سایت خود قرار دهید تا حالت تعمیر وردپرس فعال شود.
function maintenace_mode() { if ( !current_user_can( 'edit_themes' ) || !is_user_logged_in() ) {wp_die('سایت در دست تعمیر است. لطفا بعدا مراجعه کنید.');} } add_action('get_header', 'maintenace_mode');
با اضافه کردن این کد به functions.php در اصل سایت فقط برای شما قابل دسترس است و برای کاربران دیگر حتی موتور های جستجو فقط متنی که در کد بالا تعریف کرده اید (سایت در دست تعمیر است. لطفا بعدا مراجعه کنید.) نمایان می شود.
عالی بود
ممنون
باسلام و احترام
از زحمات شما و دیگر دوستانی که سعی در ارتقاء سطح علمی دیگران دارند سپاسگذارم . اما متاسفانه آموزشها در اغلب موارد برای کاربران غیر حرفه ای غیر کاربردی می باشد. اگر کاربر حرفه ای باشد، نیازی به مطالب شما ندارد و اگر آماتور باشد که نمی داند این کدها را باید کجا وارد نماید. خواهشمندم در صورت امکان در زمان ارسال آموزشهای مفید، کمی کامل تر و با جزئیات بیشتر باشد تا امکان استفاده برای امثال ما نیز فراهم باشد.
مثال:
“کافی است تا کد زیر را در فایل فانکشن قالب فعلی سایت خود قرار دهید تا حالت تعمیر وردپرس فعال شود.”
این فایل فانکشن قالب که شما می فرمایید کجا هست؟ چگونه باز می شود؟ از کجا قابل دسترس است؟ و ….
من سعی می کنم همه مطالب سایت را جوری بنویسم که کاربران مبتدی و هم چنین حرفه ای به راحتی بتوانند از اآنها استفاده کنند. ولی چشم آقا سعید سعی می کنم کمی آموزش ها را ساده تر کنم و به جزئیات بیشتر توجه داشته باشم. البته قصد دارم یک سری از عبارت هایی که در وردپرس بیشتر کاربرد دارند را در یک بخش مجزا تعریف کنم و کاربرد اون ها را هم بنویسم.
فایل فانکشن مربوط به قالب های وردپرس می باشد. شما وقتی یک قالب وردپرس روی سایت خودتون نصب و ساتفاده می کنید این قالب دارای یک فایل به نام functions.php هست که این کد ها را باید داخل اون وارد کنید.
سلام وتشکر
درمنوی فارسی ادمین سایت این مسیر کجاست؟
برای ویرایش کردن فایل فانکشن قالب می تونید به مسیر نمایش » ویرایشگر مراجعه کنید و از لیست سمت چپ توابع پوسته را انتخاب کنید.
سلام و تشکر از توضیحات شما
به مسیری که فرمودید مراجعه کردم که البته الان هم کدهایی دارد.
۱-لازم است که کد معرفی شده توسط جنابعالی جایگزین مطالب فعلی شود؟
۲-کدهای قبلی را حفظ کنم؟
۳- سایت من مدتی ساسپند شده بود.درچنین مواقعی که به ادمین سایت دسترسی نیست چطور این کد را فعال کنم؟
۴-ظاهرافعال شدن این کد باعث میشود موتور های جستجو ، خطاهای سایت را ایندکس نکنند.همینطور است؟
متشکرم
۱,۲ – کدهای قبلی فایل functions.php را نباید حذف کنید بلکه این کدها را باید به انتهای کدهای موجود در این فایل اضافه کنید. فقط باید توجه داشته باشید که این کدها هم باید در بین تگ باز و بسته php قرار بگیرند.
۳ – اگر سایت ساسپند بشه در عمل دیگه شما به هیچ کجای سایت نمی تونید دسترسی داشته باشید. پس ر این حالت نمی تونید حالت تعمیر وردپرس را فعال کنید.
۴ – زمانی که شما حالت تعمیر فعال می کنیم موتور های جستجو سایت شما را به عنوان یک سایتی می بینه که تمامی صفحاتش به یک شکل است. پس بهتر هست مدت زمان فعال کردن حالت تعمیر را کم کنید تا مشکلی از لحاظ سئو و موتور های جستجوگر پیش نیاد.
مرسی دوست عزیز بهم کمک کرد
سلام،می خوام که کلا صفحه maintenance از بین بره .آیا میشه؟کمکم کنید
اگر از کدی که در این مطلب معرفی شد استفاده کردید با برداشتن این کد حالت تعمیر هم غیر فعال می شود.
سلام ببخشید چرا من این کد را در انتهاش وارد کردم ولی دیگه نمیشه از وارد پنل وردپرس بشم؟
احتمالاً کد اشتباهه یا در جای نامناسبی گذاشتینش
قابلیت debugرو فعال کنید که معلوم بشه ایراد از کجاست
define(‘WP_DEBUG’,true);
در فایل config.php