روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام
افزونه راحت و بدون دردسر درباره برچسب گذاری معرفی کنید
خوب شما چه انتظاراتی از افزونه برچسب گذاری مطالب دارید؟ می خواهید این افزونه برای شما چه کارایی را انجام بده؟
ممنون از شما
من میخام بیشترین کلماتی که توی متن وجود داره رو بیار تو برچسبها ،بشه یه سری از کلمات رو حذف کرد.
مثل بود ،شد ،گشت،است،ها،و… که از این قبیل کلمات زائد به درد نخور جز برچسب ها نیاد
در این زمینه افزونه زیاد هست، مثلا افزونه automatic post tagger به شما این امکان را می دهد که با استفاده از برچسب های تعریف شده، کلمات کلیدی مطلب شما را برچسب گذاری کند.
این افزونه رو استفاده کردم قبلا باید بشینی دونه دونه کلمات رو بزاری توی این افزونه تو قسمت تنظیمات.میدونید چقدر کلمه هست هر چقدر بنویسی باز هم کم میارید.
افزونه بهتر از این سراغ ندارید.؟
تشکرازشما
متاسفانه نه دیگه من افزونه بهتری ندیدم. اگر واقعا ضروری هست می تونید بدید یک برنامه نویس اینکار را براتون انجام بده.
برای سئو واجب نیست؟
طبقه بندی مطالب سایت بر اساس برچسب اگر ضرورتی ندارد لازم نیست اون را اجرا کنید ولی در صورتی که می بینید با استفاده از این نوع طبقه بندی مطالب کاربران و موتور های جستجو بهتر به مطالب سایت شما دسترسی پیدا می کنند می تونید اون را اجرا کنید البته به صورت هدفمند. اگر شما بخواهید از یک افزونه برای برچسب گذاری مطالب سایتتون استفاده کنید ممکن هست یک سری کلامتی که ارزشی هم ندارند برچسب گذاری شوند یا حتی تعداد برچسب های هر پست زیاد شود و به جای اینکه به کاربر کمک کند باعث سردرگمی او نیز شود, و حتی گوگل ارزش کمتری برای مطالب سایت شما قائل شود. به نظر من اگر این کار را به صورت دستی انجام بدید خیلی بهتر هست.
انجمن ‘افزونه ها’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.