خیلی ممنون اگه بخوام ثبت نام را بصورت لایت باکس انجام بدم چگونه باید این کار را انجام کاربر در زمانی که بر روی ثبت نام کلیک میکند به یک صفحه دیگه ای منتقل نشه؟
این افزونه که امکان نمایش فرم ثبت نام به صورت لایت باکس را نداره ولی یک ماژول در بخش تنظیماتش وجود داره به اسم AJAX که به احتمال زیاد با فعال کردن اون بدون رفرش شدن صفحات عملیات هایی مثل ورود, عضویت و … انجام شود.
وسوال یعدییم اینه که بخوام امنیت سیستم لاگین وثبت نام را بالا ببرم چیکار باید انجام بدم؟
به نظر من برای این کار یک از بهترین گزینه ها افزونه Acunetix WP Security هست. همچین می تونید از افزونه IP Blacklist Cloud برای مقابله با حمله ربات ها به سایتتون استفاده کنید.
وهمچنین این فرم را بخوام بصورت فارسی کنم کامل چگونه انجام یشود این کار؟با تشکراز دلسوزی وزحماتتون
می تونید با استفاده از نرم افزار poedit و فایل theme-my-login.pot که در افزونه وجود داره اون را به فارسی ترجمه کنید.
این گزینه Disable wp-login.phpدر قسمت امنیت چه کاری را انجام میدهد؟
با فعال کردن این گزینه دیگه امکان ورود به وردپرس از طریق مسیر name.com/wp-login.php وجود نخواهد داشت.
نکته بعدی اینکه من افزونه Register Plusرا نصب کردم برای ثبت نام در سایت وقتی در inputهای فرم ثبت نام مطلبی یا اخطار به نمایش در میاد بخوام با لود فرم هم رفرش بشود ومحتوای inputها وکل فرم رفرش بشود باید چیکار بکنم.ممنون
باید کدهای افزونه را بررسی کنید و ببینید در کجا اطلاعات فرم ذخیره می شوند و در صورتی که اخطاری در ورودی های فرم بود اطلاعات فرم را پاک کنید.