اخرین نسخه پلاگین وردپرس سئو رو نصب کردم در هنگام پر کردن اطلاعات به بخش طبقه بندی رسیدم که در عکس زیر خطاشو رو میبینید هرکاری کردم ول کن نیست لطفا راهنمایی کنید
در این خطا ها گفته شده که افزونه سئو نمی تونه از متغییر های %%category%% و %%tag%% در قالب استفاده کنه. پیشنهاد می کنم ابتدا با استفاده از آموزش آماده سازی قالب وردپرس برای افزونه WordPress SEO by Yoast قالب سایتتون را با این افزونه هماهنگ کنید بعد ببینید بازم ایراد می گیره یا نه.
درسته مشکل از قالب شما نیست بلکه مشکل در متغییر هایی است که شما برای این بخش ها استفاده کردید. متغییر %%category%% برای نمایش دسته بندی های پست است و شما نمی تونید در آرشیو دسته ها از اون استفاده کنید. برای نمایش عنوان اون دسته باید از %%term_title%% استفاده کنید. به جای %%tag%% هم از %%term_title%% استفاده کنید.
با توجه به بروزرسانی های زیادی که برای این افزونه ارائه میشه ممکن است تغییراتی در نحوه استفاده از متغییر هایی مثل %%category%% و %%tag%% بوجود اومده باشه. پیشنهاد می کنم همیشه قبل از بروزرسانی افزونه ها و قالب ها حتما لیست تغییرات اون را ببینید.
نه متعسفانه فعلا آموزشی در مورد فایل robots.txt نداریم ولی سعی می کنم یک اموزش کامل در موردش منتشر کنم. اگر robots.txt در سایت استفاده نشه موتور جستجو باید بیشتر زحمت بکشه تا سایت شما را تحلیل کنه. یکی از مزایای robots.txt هم این هست که شما می تونید به موتور های جستجو بگید که چه صفحاتی را بررسی و ایندکس کنه و چه صفحاتی را بررسی و ایندکس نکنه.
نویسنده
انجمن ‘افزونه ها’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.