سلام دوست عزیز حالت خوبه،من میخواستم ببینم در بعضی از سایت های وردپرسی مشاهد کردم تب اسلایدری که دارای 3تب است جدیدترین محبوبترین دیدگاه ها این تب اسلایدر با افزونه ایجاد میشود اگه امکانش هست منبعی را در اختیارم بگذاری؟
در این مورد افزونه های مختلفی ارائه شده است. یکی از این افزونه ها WP Tab Widget هست که به خوبی امکان شخصی سازی و استفاده از اون در بخش ابزارک های قالب وردپرس فراهم شده است.
من این افزونه را نصب کردم بعد در قسمت ابزارک ها دوتا مطلب بعنوان نوشته های تازه و دیدگاه هم داخلش انداختم ولی چیزی در صفحه اصلی هم نمایش نمیدهد از این تابع هم استفاده کردم برای نمایش در ان قسمت از قالبم را که میخوام نمایش داده بشود.
برای اینکه ابزارک مربوط به افزونه WP Tab Widget نشون داده بشه باید ابتدا قالب شما یک ناحیه ابزارک داشته باشه اگر نداشت طبق آموزش افزودن ابزارک به قالب وردپرس می تونید یک ناحیه ابزارک جدید درست کنید و بعد با رفتن به مسیر داشبورد » نمایش » ابزارک ها ابزارک مربوط به این افزونه را در داخل یک ناحیه ابزارک قرار بدید.
سلام دوست عزیز ممنون از لطفت بی کرانت من از این افزونه استفاده کردم بعد در قسمت قالبم این ابزارکم را ایجاد کردم اما الان از نظر استایل دهی هنوز خیلی کار داره فقط یک بخش popular,Recentاضافه شده است میخواستم ببینم میتونید کمکم کنید در این رابطه یا منبعی را در اختیارم بگذارید؟باتشکر
به احتمال زیاد مشکل از قرار نگرفتن استایل افزونه در قالب می باشد. شما ببینید که آیا در قالب سایتتون قبل از بسته شدن تگ head از تابع wp_head استفاده شده یا نه.
من با جستجویی که کردم برخورد کردم به افزونه tabber tabکه نسخه فارسی شده اش است به نظر شما چطور است فقط نیاز دارم به ابزارک کادر تب بندی شده که بتونم این ابزارک این افزونه را داخل ان قرار دهم میتونید کد ابزارک تب بندی را در اختیارم یا منبعی در اختیارم بدی من اخه ابزارک فرم لاگین و اشتراک خبرنامه را ساختم اما این را نمیدانم چگونه است ممنون میشم کمکم کنید باتشکر.
تنها مشکلی که شما در حال خاظر به این افزونه دارید این هست که فایل ها استایل به درستی اجرا نمی شوند. پس از فعال کردن این افزونه باید فایل زیر به قالب شما اضافه بهش تا بتونه ظاهر اون را شکل بده. شما ببنید که آیا این فایل به قالب شما اضافه شده یا نشده.
اگر هم خواستید میشه به صورت دستی خودتون بدون استفاده از افزونه ها یک تب اسلایدر به قالبتون اضافه کنید ولی باید با jquery, css و توابع وردپرس آشنایی داشته باشید.