روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام. خدا قوت. چند سوال داشتم.
فرم دیدگاهی که با افزونهای مثلا افزونهی WordPress Comments Fields میسازیم آیا ظاهر کلی فرم دیدگاهو تغییر میده؟ یا فقط فیلدارو میشه سفارشی کرد؟
آیا میشه فیلدی رو برای آپلود یک فایل مشخص با حجم محدود برای کاربر اضافه کرد؟ بعد مثلا این فایل اگه صوتی بود به صورت خودکار یا به هر شکل دیگهای قسمتی برای پخش داشته باشه؟ به این قضیه خیلی خیلی نیاز دارم چون اگه نشه فکر کنم با ساخت انجمن بشه اونوقت مجبورم انجمن هم بسازم. همینطوریشم ساخت خود سایت وردپرسی دنیایی داره که حالا انجمن سازشم بیاد دیگه این راه خیلی طولانی میشه. منم در همون ابتدا به این قابلیت احتیاج دارم.
یک ایدهای تو ذهنم افتاد که اگه بشه قسمتی از سایت یه فرم برای دیدگاه داشته باشه و قسمت دیگهای یه جور دیگه، که اتفاقا تو سایتم خیلی خیلی به این شکل نیاز دارم، خیلی خوب میشه، اما من کد نویسی بلد نیستم بنابراین اصلا نمیدونم میشه یا نه؟ خیلی ایدهی جالبیه. مثلا سایتی دو قسمت داشته باشه، یه قسمت برای فیلم یه قسمت برای آهنگ. بعد بخشی با عنوان درخواست تو هر قسمت اضافه بشه. کاربرا از از طریق نوشتن دیدگاه درخواست میدن. حالا فیلدی رو به این بخش اضافه می کنیم که برای آهنگ نوشته مثلا نام نوازنده و برای فیلم مثلا نوشته کارگردان، کاری که من میخوام بکنم دقیقا این نیست و خیلی پیشرفته تره اما به این اتفاق نیاز داره.
حالا میشه یا نه؟ یا مثلا راه جایگزینی داره؟ مثلا پیش خودم گفتم که به صورت دیدگاه نباشه و فرم تماس باشه اما مسئلهی دیگهای میاد وسط که فرم تماس به ایمیل فرستاده میشه و اصلا تو سایت نمایش داده نمیشه، چون من میخوام که کاربرای دیگه به این درخواست رای مثبت یا منفی بدن.
درود بر شما به روکش خوش آمدید
بستگی به افزونه داره, مثلا افزونه WordPress Comments Fields به شما امکان افزودن یک سری فیلد جدید به فرم نظرات را می ده که خودش هم اطلاعات وارد شده داخل این فیلد ها را به صورت خودکار به نمایش در میاره. در نسخه غیر رایگان همین افزونه گفته شده که امکانات زیر هم وجود داره:
- File upload
- Max file upload limit set
- Secure download link
- Date, Mask, Autocomplete, Color picker input types
- Rate comment
یه افزونه دیگه هست به اسم Comment Attachment که به نظرم برای این کاری که شما در نظر دارید خیلی بهتر باشه. این افزونه امکان پیوست کردن فایل به نظرات را توسط کاربران به وجود میاره. خودش هم می تونه برای فایل های صوتی از پلیر وردپرس استفاده کنه.
در مورد داشتن بخش دیگاه های مختلف برای بخش های مختلف سایت هم بله شما می تونید این کار را انجام بدید ولی نیاز به برنامه نویسی داره. اگر نمی خواهید خیلی پیچیده بشه می تونید از افزونه های فرم تماس استفاده کنید. به این شکل که دوتا فرم جدا یکی برای درخواست آهنگ درست کنید و یکی هم برای درخواست فیلم و این دوتا فرم را داخل دوتا برگه مجزا قرار بدید. ولی همونطور که خودتون هم گفتید این دزخواست ها به ایمیل ارسال می شوند. ایده دیگه ای که برای این بخش می تونه مطرح بشه استفاده از پست سفارشی وردپرس و قرار دادن فرم ارسال پست در صفحه اصلی می باشد. به این شکل که شما یک پست سفارشی برای بخش درخواست ها ایجاد کنید بعد یک فرم ارسال پست در قالب ایجاد کنید و اجازه بدید تا کاربرا درخواست های خودشون را در سایت شما ثبت کنند. بعد امکاناتی که می خواهید را خیلی راحت می تونید به این بخش اضافه کنید.
خیلی خیلی خیلی دست شما درد نکنه. اصلا فکرشو نمی کردم که این افزونه این قابلیتهارو داشته باشه. در مورد افزونهی دومی که گفتید فکر کنم عالی باشه، امتحانش میکنم و همینجا تجربمو برای بقیه مینویسم. در مورد قسمت آخر میشه لطفا بیشتر توضیح بدید، تا شما جوابمو بدید منم یه جستجویی میزنم تا با توضیح شما کامل تر بشه.
در مورد قسمت آخر میشه لطفا بیشتر توضیح بدید، تا شما جوابمو بدید منم یه جستجویی میزنم تا با توضیح شما کامل تر بشه.
برای این کار می تونید به صورت دستی یا با استفاده از افزونه هایی مثل Custom Post Type UI یک یا چندتا پست سفارشی ایجاد کنید بعد یک فرم در قالب قرار بدید تا کاربرا بتونن در این پست های سفارشی مطلب ارسال کنند. برای فرم هم می تونید از افزونه های پست مهمان کمک بگیرید.
یعنی نمیدونم چه طور از شما تشکر کنم. راستش خودم اصلا تا الان نتونستم جستجو کنم چون اینترنتم تموم رفته بود. ولی هر چی که فکر میکنم بیشتر مطمئن میشم که این همون چیزیه که من میخوام. بازم دست شما درد نکنه، امتحان میکنم و نتیجشو اطلاع میدم. گفته بودم تجربمو مینویسم. افزونهی WordPress Comments Fields که نسخهی رایگانش نداشت منم دقت نکردم که شما گفته بودید نسخهی غیر رایگانش، اما اینطوری که پیداست نسخهی پولیش اصلا هنوز نیومده. به هر حال نسخهی پولیش به ما که نمیرسه. در مورد افزونهی Comment Attachment هم که اول فکر میکردم تنظیماتی نداره اما تو تصویر افزونه داشت که بعد فهمیدم تنظیماتش تو قسمت « تنظیمات> گفتگوها قرار داره که پایین تنظیمات گفتگوها قرار داره. اما مشکلاتی داره، اولا باید به سایت وارد بشی که قسمت آپلود هم نمایان بشه که البته منم بیشتر از این نمیخوام، اما بهتر بود که اینطوری نبود. دوما یک پیغامی به این شکل میده که من نمیدونم چیکار کنم:
It seems like your PHP installation is missing “mime_content_type” or “finfo_file” functions which are crucial for detecting file types of uploaded attachments. Please update your PHP installation OR be very careful with allowed file types, so intruders won’t be able to upload dangerous code to your website!
لطف کنید یه بررسی کنید. دستتون درد نکنه.
ممنونم که تجربه استفاده از این افزونه ها را با کاربران روکش به اشتراک گذاشتید. در مورد افزونه Comment Attachment که برای آپلود تصویر باید وارد سایت بشید میشه با ویرایش افزونه شرطی که بررسی می کنه که کاربر وارد سایت شده یا نه را برداشت ولی بهتر هست که به همین شکل باشه چون اینجوری ربات ها و هکر ها نمی تونند به راحتی به سایت شما نفوذ کنند. در مورد اون خطا هم باید خدمتتون عرض کنم که نسخه php سروری که سایت شما روی اون قرار داره از دو تابع mime_content_type و finfo_file پیشتیبانی نمی کنه. بهتر هست تا نسخه php سرور سایتتون رو بروز کنید.
من هنوز مهاجرت نکردم به هاست. سایتم هنوز تو مرحلهی اولیه هست. من از xampp استفاده میکنم فکر کنم با آپدیت کردنش مشکل حل بشه. راستی نمیشه بدون تغییر دادن چیزی xampp جدید رو روی قبلی نصب کنیم، در واقع آپدیتش کنیم؟
xampp هم هاست هست ولی از نوع محلیش 🙂
بله شما می تونید با استفاده از این آموزش xampp را به آخرین نسخه آپدیت کنید و نگران از دست دادن اطلاعات فعلی نباشید.
اتفاقا موقع نوشتن هم به این نکته فکر کردم، اما گفتم شما منظور رو میفهمید، چون نمیدونم هاست اصلی اسمش چیه، دست شما درد نکنه بابت آموزش، امروز بدون اینکه بگردم خودم دست به کار شدم، فکر کردم با گرفتن پشتیبان گیری از پایگاه داده و ذخیرهی wp content و غیره همونطوری که تو یکی از آموزشهاتون آوردید حل میشه، xampp رو حذف و نصب کردم، اما به مشکلاتی بر خوردم، گفتم فقط همون مطالبی که نوشتم و با WordPress importer بک آپ گرفتم کافیه بقیش پیش کش، xampp رو حذف و دوباره نصب کردم. اما نگو تو این بینابین منم فایل XML پشتیبان رو حذف کردم، این شد که همون یه ذره اطلاعات هم به فنا رفت. مراحل آموزش خیلی زیاده، اگه وقت کردم امتحانی میکنم و نتیجه رو مینویسم.
راستی با نصب ورژن جدید xampp بازم همون پیغام نمایش داده میشه، به هر حال هاست اصلی نیست که نگران شناسایی نشدن پروندههای بارگذاری شده باشیم. فقط میخواستم بفهمم که چه طور میشه پیغام رو نده که فهمیدم. دست شمام درد نکنه.
با توجه به اطلاعاتی که در سایت رسمی php ثبت شده است, تابع finfo_file از نسخه 5.3.0 به php اضافه شده است و تابع mime_content_type هم از نسخه 4.3.0 به php اضافه شده است. آخرین نسخه XAMPP – v5.6.8 هم دارای نسخه 5.6.8 پی اچ پی می باشد در نتیجه نباید مشکلی با این دو تابع داشته باشید.
دست شما درد نکنه. منم میخواستم بدونم این دو تابع از چه نسخهای به بعد اضافه شده. به هر حال هاست اصلی نیست که نگران کننده باشه. حالا شما اگه حوصله کردید یه بار افزونه رو امتحان کنید، ببینید مشکل شاید از افزونه باشه. راستی میشه wamp رو در کنار xampp نصب کرد؟ اگه میشه برنامه رو دانلود کنم و این افزونه رو توش امتحان کنم. بازم دستتون درد نکنه.
ایده دیگه ای که برای این بخش می تونه مطرح بشه استفاده از پست سفارشی وردپرس و قرار دادن فرم ارسال پست در صفحه اصلی می باشد. به این شکل که شما یک پست سفارشی برای بخش درخواست ها ایجاد کنید بعد یک فرم ارسال پست در قالب ایجاد کنید و اجازه بدید تا کاربرا درخواست های خودشون را در سایت شما ثبت کنند. بعد امکاناتی که می خواهید را خیلی راحت می تونید به این بخش اضافه کنید.
من تازه ایدهای که دادید رو درک کردم. دستتون واقعا درد نکنه، عجب ایدهایه، فقط سوالی داشتم، نکتهی ساختن پست سفارشی چیه؟ یعنی مثلا نمیشه صفحه یا برگهای خاص رو بسازم و توش فرم ارسال پست سمت مشتری بذارم؟ منظورم اینه که مزیت ساختن پست سفارشی چیه؟ و چه تغییراتی نسبت به برگهها و نوشتهها میتونیم ایجاد کنیم؟
راستی میشه wamp رو در کنار xampp نصب کرد؟
شما می تونید هر دو را در سیستم نصب کنید ولی اینکه هر دو را به صورت همزمان اجرا کنید فکر نکنم بشه مگر اینکه تغییراتی در تنظیمات هر دو برنامه ایجاد کنید. می تونید به صورت جداگانه از هر کدام استفاده کنید.
نکتهی ساختن پست سفارشی چیه؟ یعنی مثلا نمیشه صفحه یا برگهای خاص رو بسازم و توش فرم ارسال پست سمت مشتری بذارم؟ منظورم اینه که مزیت ساختن پست سفارشی چیه؟ و چه تغییراتی نسبت به برگهها و نوشتهها میتونیم ایجاد کنیم؟
توجه کنید پست سفارشی وردپرس در اصل یک چیزی مثل بخش نوشته ها یا برگه های وردپس هست که شما می تونید به صورت اختصاصی به یک موضوع خاص اختصاص بدید. یک پست سفارشی می تونه همه امکانات بخش نوشته ها را داشته باشه و همینطور شما می تومنید فقط یک سری امکانات محدود را به پست های سفارشی اختصاص بدید. بعد از اینکه یک پست سفارشی جدید ایجاد کردید می تونید با قرار دادن فرمی در یک برگه به کاربران امکان ارسال پست در اون پست سفارشی را بدهید. همین بخش تاپیک های بی بی پرس هم با پست های سفارشی ساخته شده.
عاقا دست شما درد نکنه. مطمئن شدم که این ایده رو استفاده کنم.
انجمن ‘وردپرس’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.