اقای شعبانی من بخوام همچین منویی طراحی کنم که ایکون در بالای عنوان منو مانند این عکسانجام بدم با تگ nav روش استانداردش چگونه است.ممنوننم از راهنمایی هاتون
برای این کار می تونید برای تگ a یک پس زمینه قرار بدید که همون آیکون هست. برای تعیین محدوده نمایش آیکون هم می تونید به بالای تگ a یک padding مناسب بدید.
عزیزم شما به این لینک یک نگاهی بندازاینم از لینک کدهام هست خب من الان دارم قالبم را بصورت ریسپانسیو طراحی میکنم میخوام دربالای هر تگ منو یک ایکون قرار گیرد خب الان که منو liهامو marginو یا paddingمیدم که بیاد پایین liنمیاین که ایکونم قرار دهم میشه یک راهنمایی بکینی ممنون. نخوه ایکون گذاری برای یک کدوم از تگ منو قرار دهی مثال.
داداش معضرت می خواهم دیر شد. نگاه کنید خوب شما اول اگر می خواهید المان های منو در کنار هم قرار بگیرند می تونید از float برای Li ها استفاده کنید. برای قرار دادن آیکون برای هر آیتم منو هم می تونید از روشی که در بالا گفتم استفاده کنید.
ممنون درست شد؛فقط اقای شعبانی ،من در سایتم خب من اومدم به تگ بادی body{direction:rtl}قرار دادم بعد این باعث میشه عکس های اسلایدشوام تمام عرض باکس اسلایدمو نپوشونه یک قسمتی از سمت چپ اسلایدخالی میمونه یعنی عکسم راست میشینه چیکار کنم این مشکل را حل کنم خب اگر به دایرکشن هم مقداری ندم که اصلا چیدمان صفحه ام مشخص نیست که نمیشه.بعد چیز دیگه ای است من به body{position:relative}قرار دادم وبه اسلایدشو position:absoluteقرار دادم بعد که من خصیصه positionاسلایدشو را برمیدارم به نمایش در میاد اسلایدشوام.ممنون میشم راهنماییم کنی.بعد به من تگ دایو اصلی عکسم margin:auto !importantقرار دادم بازم مشکلم حل نشد.
ببخشید من الان به کامپیوتر دسترسی ندارم که کد های اسلایدر رو ببینم چجوری هست ولی به احتمال زیاد ساختار اسلایدر به شکلی هست که باید direction اون ltr باشه، شما یک کلاس برای بخش اسلایدر در نظر بگیرد و direction اون را تغییر بدید ببینید درست میشه.
سلام سعید جان
حالا اگر بخواهیم آیکن منو بالای اون قرار بگیره و آیکن را بصورت اسپریت بنویسم که با هاور تغییر رنگ بده و ال آی یا آ ما وقتی ماوس میره روش هم عکس عوض بشه و هم آندرلاین زیر منو اروم نمایش داده بشه چه باید کرد؟
باید با فونت آیکن نوشتش؟ یا میشه عکس استفاده کرد؟
نویسنده
انجمن ‘HTML – CSS’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.