روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام؛
من میخوام با این کد :
function insertFootNote($content) {
if(!is_feed() && !is_home()) {
$content.= "<div class='FootNote'>";
$content.= "<h4>عنوانی برای متن زیر ؟</h4>";
$content.= "<p>این یک متن آزمایشی برای قرار دادن در پایان هر پست می باشد, جایی برای معرفی برخی محصولات و یا ...</p>";
$content.= "</div>";
}
return $content;
}
add_filter ('the_content', 'insertFootNote');
در پایان هر پست مطلب انتخابی با عنوان انتخابی رو قرار بدم،اما میخوام برای متن انتخابی یک لینک قرار بدم همچنین اون متن سبز رنگ باشه؛خودم وقتی تغییر میدم این کد رو کلا سایتم بالا نمیاد! لطفا راهنمایی کنید؛ممنون
درود بر شما
شما کد زیر را داخل فایل فانکشن قالب یا افزونه اختصاصی سایتتون قرار بدید ببینید درست میشه یا نه.
$content= "<div class='FootNote'><h4>عنوانی برای متن زیر ؟</h4><p>این یک متن آزمایشی برای قرار دادن در پایان هر پست می باشد, جایی برای معرفی برخی محصولات و یا ...</p></div>";
}
return $content;
}
ممنون؛
این متن کلا بجای متن قرار میگیره یعنی ادامه ی مطلبی وجود نداره و فقط این متن میاد…
درسته اشتباه از من بود, همون کدی که خودتون قرار دادید درست کار می کنه. یک بار دیگه امتحان کنید.
$content .= "<div class='FootNote'>";
$content .= "<h4>عنوانی برای متن زیر ؟</h4>";
$content .= "<p>این یک متن آزمایشی برای قرار دادن در پایان هر پست می باشد, جایی برای معرفی برخی محصولات و یا ...</p>";
$content .= "</div>";
}
return $content;
}
این کد قسمت لینک دارش کجا میشه؟!
این لینک رو مشاهده بفرمایید یک باکسی هست که نوشته :
*دوره رایگان آموزش سخنرانی و فنبیان
دوست گرامی این درس از مجموعه دروس دورهی رایگان آموزش سخنرانی و فنبیان میباشد. چنانچه هنوز در این دوره شرکت نکردهاید برای ثبت نام در این دورهی رایگان اینجا کلیک کنید.*
همچین باکسی اگه بخوایم بذاریم آیا افزونه ای هست؟
این کد قسمت لینک دارش کجا میشه؟!
خوب دیگه لینکش را خودتون قرار بدید. برای قرار دادن لینک می تونید از ساختار html زیر استفاده کنید.
<a href="http://rokesh.ir">روکش</a>
انجمن ‘وردپرس’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.