روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام گويا بعد از استفاده از افزونه اي يا مشكل ديگري در هنگام آپلود شدن عكس ها عكس آپلود شده و حتي عكس قبلي در گالري نشان داده نميشود لطفا راهنمايي كنيد براي حل اين مشكل
اسكرين شات
http://www.tak-link.ir/uploud/do.php?imgf=145211429988711.jpg
درود بر شما
لطفا اطلاعات بیشتری بدید تا بتونم راهنمایی کنم. مثلا اسم افزونه چی بوده با غیر فعال کردن افزونه مشکل رفع میشه یا خیر؟ با فعال بودن قالب پیشفرض وردپرس هم باز این مشکل وجود داره یا نه؟
با سلام بله جناب شعباني همه افزونه ها رو غير فعال كردم قالب اصلي وردپرس رو زدم مشكل پابرجاست … فكر ميكنم مشكل از وقتي آغاز شد كه بنده از يك افزونه پاك كردن كش استفاده كردم اما اونو حذف كردم بعد اعمال پاك كردن كش …
آيا راهي براي استفاده افزونه اي و يا آپلودر ديگري به جاي پيش فرض اين آپلودر وردپرس هست .. باز ميشه آپلود هم ميكنه اما نشون نميشه مگر در قسمت ويرايش عكس نشون داده ميشه …
از افزونه ديگر هم استفاده كردم هنگام ديدن پرونده و آرشيو همه عكس ها به صورتي كه اسكرين شات گرفتم ديده ميشه … موندم …
ممکن هست تغییر در تنظیمات یا فایل های اصلی وردپرس ایجاد شده باشد. پیشنهاد می کنم به صورت دستی وردپرس را به آخرین نسخه بروزرسانی کنید و ببینید مشکل حل می شود یا خیر.
بنده چنين مشكلي رو در وردپرس فارسي دارم حالا يكي از نظرات و ببينيد نوشته :
مشکل از اینجا بود که من در افزونه کش, گزینه کش دیتابیس و کش آبجکت رو زده بودم که باعث این مشکل شد. خواستم بگم که اینو هم اگه خواستید به مطلب اضافه کنید. فقط نمیدونم چجوری باید این مقدار رو حذفش کرد!
راهي هست انجام بدم جناب شعباني ؟؟؟
مشکلی که ایشون فرمودند مربوط به تعداد زیاد فایل های موجود در فولدر uploads بوده. دلیل افزایش تعداد فایل های آپلود شده هم این هست که وردپرس به صورت پیشفرض از هر عکسی که آپلود میشه چندین اندازه مختلف ایجاد می کنه به همین خاطر هم تعداد فایل های آپلود شده چند برابر میشه.
می تونید روشی که در این آموزش جناب خلجی مهر مهر فرمودند را نیز انجام بدید ببینید مشکلتون حل میشه یا نه. البته حتما یکبار به صورت دستی وردپرس را بروزرسانی کنید.
انجمن ‘وردپرس’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.