روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام
اول از همه متشکرم از شما که پاسخ میدهید
من تمام تنظیمات سئو رو انجام دادم و بخوبی کار میکرد تا اینکه بمشکل خوردم
من تمام فیلد های سئو که مربوط به افزونه سئو هست رو برای مطالب و نوشته ها پر میکنم اما اونا نمایش داده نمیشه و بصورت پیشفرض عنوان سئو همون اسم نوشته و توضیحات هم خلاصه مطلب و در برگه ها مطالب هدر در جستوجو گوگل میان باید چیکار کنم ؟
خودم فکر میکنم از افزونه هست
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود بر شما
ابتدا پیشنهاد می کنم قالب سایتتون را با استفاده از آموزش آماده سازی قالب وردپرس برای افزونه WordPress SEO by Yoast با این افزونه هماهنگ کنید. اگر مشکل حل شد که خیلی هم خوب در غیر اینصورت لطفا آدرس سایتتون را قرار بدید تا بررسی کنم.
ممنون برای راهنمایی
من مطلبو خوندم اما درست متوجه نشدم باید چیکار کنم
لطفا اگه کد خاصی رو باید جایی بزارم یه مقدار واضح تر بگید .
شما داخل فایل header.php بعد از
<meta charset=”<?php bloginfo( ‘charset’ ); ?>” />
کد زیر را قرار بدید.
<title><?php wp_title(); ?></title>
حالا هر طور که تنظیمات افزونه را انجام بدید به همون شکل هم باید خروجی صفحات ایجاد شوند.
ممنون فکر میکنم درست شد ولی هنوز توضیحات در نتایج گوگل اونی نشده که در قسمت فیلد های سئو پر میکنم
بستگی به زمان داره؟
بستگی به زمان داره؟
بله به زمان بستگی داره, شما باید صبر کنید تا گوگل دوباره به صفحات سایت شما مراجعه کنه و ایندکس های قبلی را بروز کنه تا این تغییرات جدید در ایندکس های گوگل اعمال شوند.
سلام متاسفانه هنوز مشکل حل نشده اگه لطف کنید یه نگاهی بندازید
https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=playstationplus.ir
این لینک هم یه نگاهی بندازید
https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=%D8%AD%D9%85%D8%B4%D8%BA%D8%B3%D9%81%D8%B4%D9%81%D9%87%D8%AE%D8%AF%D8%AD%D9%85%D8%B9%D8%B3.%D9%87%D9%82
اینطوری درسته ولی تو سرچ انگلیسی هنوز نه
الان که همه چیز که درست هست. اگر منظور شما از حل نشدن مشکل, نمایش عبارت playstationplus به جای پلی استیشن پلاس , PlayStation® : PS4™, PS3™, PS Vita در زمانی که playstationplus.ir را جستجو می کنید است, باید خدمتتون عرض کنم که هیچ جای نگرانی ای نیست چون گوگل با توجه به الگوریتم هایی که داره برای هر عبارتی که جستجو میشه از ییک عنوان ثابت استفاده نمی کنه. یعنی وقتی شما عبارت playstationplus.ir را جستجو کنید یک چیز را به عنوان title قرار می ده و وقتی که عبارت پلی استیشن پلاس , PlayStation® : PS4™, PS3™, PS Vita را جستجو کنید یک چیز دیگه ای رو نشون می ده. وقتی که مقدار قرار گرفته در تگ title درست باشه دیگه لازم نیست به این چیزها توجه کنید چون گوگل خودش می دونه چیکار کنه. برای اطمینان بیشتر هم می تونید صفحه کش سایتتون در گوگل را بررسی کنید, می بینید که در این صفحه عنوان صفحه پلی استیشن پلاس , PlayStation® : PS4™, PS3™, PS Vita است.
اخه توضیحات هم مشکل داره قدیم اینطور نبود
مهم تر از همه برای من توضیحاتی هست که زیر عنوان میزنه الان تو این حالت تاریخ و چنتا چیز دیگرو میزنه که اصلا مربوط به مطلب نیست
https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=playstationplus.ir
شما اگه همین ادرسو چک کنید برای توضیحات صفحات گزینه های منو و بعضی چیزهایی که تو هدر هست رو نمایش میده
برای توضیحات هم همین مسئله ای که گفتم وجود داره. در حال حاظر متا تگ توضیحات صفحه اصلی سایت شما به شکل زیر است, ولی گوگل برای نمایش اطلاعات به کسی که داره جستجو می کنه به این موارد فقط بسنده نمی کنه و خودش با توجه به محتوای صصفحات سایت شما و همچنین عبارت جستجو بخش های مختلفی از قالب را به عنوان توضیحات نشون می ده. شما متا تگ توصیحات و عنوان را به درستی وارد کنید دیگه لازم نیست نگران این چیز ها باشید.
<meta name="description" content="وب سایت رسمی PLAYSTATION مرجع معرفی,پشتیبانی و فروش محصولات کمپانی پلی استیشن در ایران اخرین اپدیت ها و بازی ها فروش PS4 ,PSVITA , PS3 , PSP , PS2 , GAME"/>
انجمن ‘وردپرس’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.