روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
با سلام
من این قالبب رو زمانی که نصب کردم و پیش نمایش می زنم این خطا رو می ده:
Fatal error: Cannot redeclare _check_active_widget() (previously declared in /home/u162023108/public_html/wp-content/themes/storefront-rokesh.ir/functions.php:19) in /home/u162023108/public_html/wp-content/themes/storefront-rokesh.ir/inc/customizer/functions.php on line 160
افزونه هایی رو که فعال بود رو غیر فعال کردم و ابزارک ها رو هم یکم تغییر دادم ولی تفاوتی نکرد؟؟؟حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟
با تشکر
درود بر شما, به روکش خوش آمدید
به احتمال زیاد مشکل از ابزارک های فعال قبل از فعال کردن قالب storefront بوده. شما کل فایل های قالب storefront را از هاست پاک کنید بعد تمامی ابزارک ها را غیر فعال کنید و بعد از اون اقدام به آپلود و فعال کردن قالب نمایید. در این صورت دیگه این مشکل نباید بوجود بیاد. موفق باشید
با سلام دوباره
من این کار ها رو انجام دادم قالب اومد ولی فقط 1 دقیقه نمایش داده شد بعد دوباره این خطا داده شد!!!! یعنی چی؟؟؟
خوب این کار ها را انجام بدید:
این خطا می گه که تابع of_get_option تعریف نشده است. شما آخرین نسخه قالب را از سایت اصلی دانلود کنید ببنید بازم همین خطا را می ده
روی فایل راست کلیک کنید و گزینه file permissions را انتخاب کنید. داخل پنجره ای که باز میشه جوری تیک گزینه ها را بزنید که نتیجه خروجی عدد 444 شود. یا اینکه عدد 444 را داخل فیلد مربوطه به صورت دستی وارد کنید. راستی فقط برای پاسخ هایی که لازم هست از گزینه تنظیم به عنوان پاسخ خصوصی استفاده کنید نه برای همه پاسخ ها.
داداش داخل لینک زیر نحوه تغییر سطح دسترسی فایل ها و دایرکتوری ها در سایت xzn.ir توضیح داده شده می تونید از این توضیحات استفاده کنید اگر به نتیجه ای نرسیدید اونوقت اطلاعات ورود به هاست و وردپرس را به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
http://client.xzn.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=11
ایمیل یا پسوردی که دادید اشتباه است
سلام. خدا قوت
من از این قالب استفاده می کنم.
مشکلی دارم. وقتی زیر برگه اضافه میکنم. برگه رو پیدا نمی کنه.
انجمن ‘قالب ها’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.