روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام دادش بخشید مزاحم میشم اما این بار برای موضوع جدیده
صفحه بندی قالب من به هیچ عنوان درست نمیشه افزونه های زیادی رو استفاده کردم اما نمیشه وقتی رو صفحه دو کلیک می کنی شماره صفحه عوض میشه اما مطالب همون مطالبه میشه یه سربزنی نگاه کنی مرسی.
درود بر شما
صفحه بندی ای که می فرمایید برای چه بخشی به این شکل است؟ الان من که نگاه کردم مثلا برای یکی از دسته ها آدرس صفحه اصلی اون به شکل
zakerinegolestan.ir/?cat=6
است و آدرس صفحه دوم این دسته به شکل
zakerinegolestan.ir/?cat=6&paged=2
و به درستی مطالب این دو صفحه و صفحات دیگه با هم فرق می کنند (صفحه بندی به درستی عمل می کند) .
من صفحه بندی که صفحه اول سایت قرار داره رو میگم بعداز مطلب مداحی سمت راست وقتی 2 رو میزنی مطالب عوض نمیشه.
خوب این مشکل به احتمال بسیار زیاد از کوئری ای هست که برای بخش مداحی استفاده شده. شما در آرایه WP_Query حتما باید خط زیر را قرار بدید تا با تغییر صفحه, مطالب هم تغییر کنند.
'paged' => (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1
به دلیل اینکه شما روی پوشه wp-admin رمز گذاشتید نتونستم کدهای اون بخش را ببینم. یه زحمت بکشید کد های بخش مداحی را اینجا قرار بدید.
داداش این مشکل حل شد ولی خیلی کدنویسی سایتتون داغون هست. به نظرم اگر می خواهید سایت موفقی داشته باشید یه فکر اساسی برای قالب سایت بکنید.
مشکل در نحوه ایجاد کوئری برای فراخوانی مطالب و ریست کردن کوئری های قبلی بود. کدنویسی قالب سایت شم ااز لحاظ سئو که کلا مشکل داره از لحاظ برنامه نویسی php هم مرتب نیست و میشه خیلی بهتر از این باشه تا دیگه مشکلاتی از این دست پیش نیاد.
مرسی فقط چرا کد استایل رو که کپی می کنم اعمال نمیشه.؟
کدوم کد استایل؟ می خواهید به چه بخشی اعمال بشه؟
کد صفحه بندی با افزونه ی که خودتون گفته بودید اون کدی که برای استایلش گفته بودید بذارید عمل نمی کنه.
آهان منظور شما مطلب آموزش افزودن شماره صفحات وردپرس به قالب سایت شما هست. بله شما با اضافه کردن کدهای زیر به فایل style.css می تونید ظاهر دکمه ها را تغییر بدید.
.wp-pagenavi {
clear: both;
}
.wp-pagenavi a, .wp-pagenavi span {
background-color: #312A1E;
color: #EF9E10;
float: right;
margin: 2px;
padding: 5px 10px;
text-decoration: none;
}
.wp-pagenavi a:hover, .wp-pagenavi span.current {
background-color: #EF9E10;
color: #312A1E;
}
.wp-pagenavi span.current {
font-weight: bold;
}
گفتم که کد گذاشتم عمل نمی کنه.
الان کدها داخل فایل style.css هستند فقط مشکلی که وجود داره این هست که همه کدها به صورت کامنت در اومدند. برای رفع این مشکل کد های زیر را جایگزین تمامی محتویات این فایل کنید.
@charset "utf-8";
/* CSS Document */
/*
Theme Name:پوسته براي سايت مداحان استان گلستان-ذاکرين گلستان
Theme URI: توسط : فرشيد سگار ،، عصر وردپرس
Description: اين قالب متعلق به اين وب سايت بوده و هرگونه استفاده غير از اين وب سايت غير مجاز است و پيگرد قانوني دارد.
Version: 1.0
*/
.wp-pagenavi {
clear: both;
}
.wp-pagenavi a, .wp-pagenavi span {
background-color: #312A1E;
color: #EF9E10;
float: right;
margin: 2px;
padding: 5px 10px;
text-decoration: none;
}
.wp-pagenavi a:hover, .wp-pagenavi span.current {
color: #312A1E;
}
.wp-pagenavi span.current {
font-weight: bold;
}
انجمن ‘قالب ها’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.