روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
سلام ببخشید یه بار دیگه مزام شدم یه سوال داشتم خدمتت از اموزش سایت چیزی نفهمیدم الان واسه نصب ورد پرس
دیتابیس ساختم
ورد پرس رو اپلود کدم
تغیراتش رم دادم
ولی وقتی سایت رو باز میکنم چیزی نمیاره فک میکنم واسه اینه که اصلا ادرس سایت رو تو مراحل نصب به کار نبردم میشه بگید ادرس سایتم که باشهawramansch.ir رو کجای متن یه مرحله ی نصب قرار بدم که واسه پایگاه داده ام قابل فهم شه
بازم سلام نصب کردم راحت شدم awramansch.ir
درود بر شما
دوست عزیز خیلی خوشحالم که خودتون تونستید این مشکل را رفع کنید. اگر ابتدای کار با وردپرس هستید پیشنهاد می کنم به چند نکته زیر توجه کنید تا کارهاتون سریعتر انجام بگیرد.
با سلام
من به یک مشکلی بر خوردم بعد از تنظیمات مربوط به ورد پرس (فایل wp-config-sample) در زمان راه اندازی ورد پرس نمیتونه به پایگاه داده وارد بشه ! اطلاعات داخل فایل wp-config-sample رو پیدا نمیکنه ، وقتی اسم این فایل رو هم به wp-config تغییر میدم که خطا در اتصال پایگاه داده نمایش داده میشه ! خیلی تلاش کردم اطلاعاتی هم در این مورد پیدا نکردم همه جا گفته شده فایل wp-config-sample درست ست نشده ولی من با دقت چک کردم ،ممنئن میشم راهنماییم کنید
من به یک مشکلی بر خوردم بعد از تنظیمات مربوط به ورد پرس (فایل wp-config-sample) در زمان راه اندازی ورد پرس نمیتونه به پایگاه داده وارد بشه ! اطلاعات داخل فایل wp-config-sample رو پیدا نمیکنه ، وقتی اسم این فایل رو هم به wp-config تغییر میدم که خطا در اتصال پایگاه داده نمایش داده میشه ! خیلی تلاش کردم اطلاعاتی هم در این مورد پیدا نکردم همه جا گفته شده فایل wp-config-sample درست ست نشده ولی من با دقت چک کردم ،ممنئن میشم راهنماییم کنید
درود بر شما, به روکش خوش آمدید
اسم کامل این فایل باید به شکل wp-config.php باشه. بعد اگر خطای اتصال به پایگاه داده را دیدید مطمئن باشید که حداقل یکی از اطلاعات مربوط به پایگاه داده را اشتباه در فایل wp-config.php وارد کردید. یک بار دیگه با دقت اطلاعات مربوط به پایگاه داده را در این فایل وارد و امتحان کنید.
انجمن ‘وردپرس’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.