حالا میخوام پروژم رو تحویل بدم باید چکار کنم چه فایل ها و فولدر ها رو باید بریزم رو سی دی. تو افیس اخر بار save میزدی حالا تو ورد پرس فایل های نهایی و سایت مورد نظرم کجاست ایا فولدر wordpress با همه زیر پوشه هاش wp- admin \ wp-content و … امیدوارم متوجه منظورم شده باشید
خوب مهم هست که شما می خواهید چه چیزی تحویل بدید. اگر می خواهید قالب را تحویل بدید که باید فولدر قالب را zip کنید و به استاد بدید. اگر می خواهید قالب به همراه محتویات را تحویل بدید دو تا کار می تونید انجام بدید.
1- یکی اینکه قالب را به صورت جدا در یک فایل zip قرار بدید و بعد هم از تمامی اطلاعات و تنظیمات وردپرس یک بکاپ به صورت xml یا به هر شکل دیگری بگیرید (آموزش پشتیبان گیری (Backup) از مطالب و پایگاه داده وردپرس) و تحویل بدید تا خود استاد وردپرس را ابتا نصب کنه و بعد هم اطلاعات را درون ریزی کنه.
2- کل فولدر xammp را برای استادتون ارسال کنید و بعد استادتون با اجرای xammp و وارد کردن آدرس سایت می تونه پروژه شما را مشاهده کند.
در مورد سوال دومم هم اگر بخوام تو همون مسیر htdocs از مسیر xammp بخوام کار کنم باید پوشه رودپرس قبلی رو پاک کنم و وردپرس ی که از اینترنت دانلود کردم رو دوباره بریزم و یک پروژه جدید شروع کنم/
اگر بخواهید از وردپرس شبکه استفاده کنید لازم نیست چیزی را پاک کنید فقط باید یک سری مراحل را طی کنید تا وردپرس شبکه نصب بشه و بعد به راحتی از طریق پنل وردپرس سایت های جدید ایجاد کنید. تقریبا مثل یک سیستم وبلاگ دهی که البته شما کنترل خیلی بیشتری روی وبلاگ ها خواهید داشت.
اگر هم بخواهید چندین وردپرس را به صورت مجزا نصب کنید و از وردپرس شبکه استفاده نکنید باید یک دیتابیس جدید درست کنید بعد فایل های وردپرس را داخل یک فولدر دیگه (مثلا قبلی wordpress بوده این می تونه wordpress2 یا هر چیز دیگه ای باشه) قرار بدید و اطلاعات دیتابیس جدید را در فایل wp-config.php وارد کنید و مراحل نصب وردپرس را انجام بدید.