روکش مرکز ارائه پوسته و قالب وردپرس شامل قالب خبری وردپرس, قالب فروشگاهی وردپرس,قالب شرکتی وردپرس و ... به صورت رایگان و وِیژه می باشد.
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای قدرتمند و داینامیک است که به ما امکان آماده کردن یک سایت در کمترین زمان ممکن را میدهد.
با این مقاله همراه ما باشید تا به شما آموزش دهیم چگونه در کمتر از 10 دقیقه با چند گام ساده، سایتتان را بر روی هاست خود با استفاده از کنترل پنل cpanel آپلود کنید و در کمتر از چند دقیقه صاحب وب سایت شوید.
دامنه (آدرس سایت)
یک آدرس شامل بخشهای مختلفی است اما در اینجا کافی است فقط یک نام و یک پسوند برای آدرس خود انتخاب نمایید.
دامنه Domain Name
پسوند دامنه Extension
پس از انتخاب کردن نام وب سایت جدید خود لازم است انتخاب کنید که از کدام پسوند مایلید استفاده کنید.
به طور مثال ما قصد داریم سایتی به نام ایران موزیک را ثبت کنیم، کافیست تا از لینک زیر چک کنیم که دامنه آزاد است یا قبلا ثبت شده است:
Whois.cd
چنانچه آزاد بود آن را خریداری کنید. پسوندهای پیشنهادی ما به شما:
.com, .ir, .net, .org …
هاست (فضای میزبانی)
تمامی وب سایتها در اینترنت بسته به حجم و بازدیدی که دارند، بر روی یک فضای میزبان به عنوان هاست قرار دارند. باید هر ماه هزینهای را در قبال خدمات آن پرداخت و آن را خریداری کنید.
ما در اینجا از یک “هاست رایگان” استفاده میکنیم و به شما هم توصیه میکنیم که اگر برای اولین بار است که میخواهید یک وب سایت راه اندازی کنید، مانند ما عمل کنید.
اسکریپت وردپرس
اسکریپت یا همان مدیریت محتوایی که ما در اینجا آموزشش را مطرح کردهایم وردپرس میباشد که باید از طریق لینک زیر آخرین نسخه آن را دانلود نمایید.
لینک دانلود
چگونه در کمتر از 10 دقیقه وردپرس را روی سرور خود نصب کنیم
اگر قصد خرید هاست را ندارید میتوانید پا به پای ما برای استفاده از سرویسهای هاستینگ رایگان استفاده نمایید.
تذکر: اینگونه شرکتها تنها در جهت تبلیغات سرعت و کیفیت خود این هاستها را ارائه میدهند. اگر به دنباله راهاندازی یک وب سایت بزرگ و کسب و کاری هستید، هاستینگ رایگان مناسب نمیباشد. به دلایلی همچون: سرعت پایین، حجم کم، امکان مسدودی و گاهی عدم امکان بکآپگیری از اطلاعات.
ابتدا جمله «هاست رایگان» را در گوگل سرچ و یکی از وبسایتهای پیشرو را انتخاب کنید. برای استفاده از خدمات وب سایت ارائه دهنده هاستینگ رایگان، لازم است تا ثبت نام کنید. به همین جهت بر روی گزینه ثبت نام کلیک و فرم ثبت نام را به طور کامل پر کنید. پس پر کردن فرم، لینک تاییدی به ایمیل شما ارسال خواهد شد. وارد ایمیل خود شوید و روی لینک تایید کلیک کنید. بعد از کلیک بر روی لینک، وارد صفحهای جدید خواهید شد که نتیجه فعالسازی نشان داد میشود.
بعد از مراحل بالا وقت آن رسیده است که وارد هاست رایگان خود شوید. به صفحه اصلی وب سایتی که از آن خدمات را دریافت کردهاید بروید و بعد از زدن گزینه ورود، وارد صفحه لاگین خواهید شد.
با صفحه بالا روبهرو خواهید شد. شناسه و رمز عبوری را که در فرم ثبت نام وارد کردهاید، در این دو کادر بنویسید.
بعد وارد شدن صفحه زیر را خواهید دید.
طبق تصویر بالا، از جعبه (قسمت)File بر روی گزینه File manager کلیک نمایید. بعد از وارد شدن به یک پوشه با نام Public_html برمیخورید که باید وارد آن شوید. سپس در بالای صفحه بر روی گزینه Upload کلیک کنید.
در این بخش باید فایل وردپرس دانلود شده را آپلود کنید. بعد از آپلود شدن فایل به صفحه قبل بازگردید و بر روی فایل زیپ آپلود شده، کلیک راست کنید و بر روی گزینه Extract کلیک کنید. حال که وارد فایلهای ورودپرس شدهاید تمامی گزینه ها به وسیله گزینه 1.Select all انتخاب نمایید.
بعد انتخاب کردن تمامی گزینه ها طبق تصویر بالا بر روی گزینه 2.Move file بزنید تا کادر زیر برای شما باز شود.
در این مسیر شما باید انتخاب کنید که فایل ها به چه مسیری انتقال پیدا کنند. کلمه WordPress را از آخر مسیر پاک کنید و روی گزینه (Move file(s کلیک کنید تا همه فایل ها را به پوشه Public_html انتقال دهد. در حال حاضر اگر به پوشه Public_html مراجعه کنید میتوانید تمامی فایلهای استخراج شده را مشاهده کنید.
آموزش ساخت دیتابیس (پایگاه داده)
دیتابیس چیست؟ دیتابیس به بخش مورد نیاز وب سایت برای نگهداری اطلاعات، از جمله تمامی رمزهای کاربری، پستها و کامنتها و غیره میگویند.
برای ساخت دیتابیس سایت خود به صفحه اصلی سیپنل مراجعه نمایید و از طریق جعبه Database وارد MySql Database شوید.
حال باید اطلاعات را به صورت زیر تکمیل بفرمایید:
انتخاب نام برای پایگاه داده (دیتابیس)
انتخاب نام کاربری برای پایگاه داده
انتخاب رمز عبور برای پایگاه داده
تذکر: این نام کاربری و رمز عبور با شناسه و پسورد “سیپنل” فرق دارد. برای امنیت بیشتر بهتر است رمزهای متفاوت داشته باشید.
ادامه مطلب
با سلام،
من وردپرس را نصب کردم با توجه به اینکه من آن را در public_html آپلود کردم باتغییر نام wp-config-sample به wp-config یعنی حذف sample پیام خطا می داد که من آمدم همان wp-config-sample را به وردپرس دادم (یعنی اطلاعات داخلش را مطابق اطلاعات خودم کردم) و قبول کرد و روی همان جلو رفتم و حتی impl=ort کردم و مشکلی نداشت تا اینکه فردای آن روز متوجه شدم که public_html دو تا دارم یکی همان که خط قرمز (فلاش قرمز) دارد و دومی داخل فولدر admin فولدری به نام دامین ایجاد شده و درون آن فولدرهای وردپرس قرار دارد و من اصلاً وردپرس را آنجا آپلود نکرده بودم حالا مشکلی که پیش می آمد این بود که آدرس های من با آدرس های قبلی متفاوت بود. آمدم آنها را درست کنم زدم public_html که فلاش قرمز دارد را حذف کردم و به همین علت وبلاگم مشکل دار شد البته بکاپ دارم و الان هم مجدد دایرکت ادمین را درخواست کرده ام ریست شده و می خواهم مجدداً وردپرس نصب شود چه کار کنم که دقیقاً آدرس مثل قبل شود یعنی همه کارها در همان public_html فلاش قرمز باشد و public_html داخل فولدر admin باشه و فولدر public_html دومی هم آنجا باشد و آدرس من نسبت به قبلی متفاوت باشد (یعنی میخواهم آدرسم با وردپرس قبلی ام یکی باشد.)
نکته اینکه الان بعد از اسم سایت index.php می آید و بعد اسم صفحه
برای مثال در وردپرس قبلی آدرس این جوری بود
http://www.englishuse.com/the name of page
اما بعد از نصب وردپرس دومی و import اطلاعات وبلاگ به حالت قبلی برگشت اما آدرس فرق کرد:
http://www.englishuse.com/index.php/the name of page
سوال دومم هم اینه که چه کاری می توانم انجام دهم که این دفعه که وردپرس را نصب کردم پست اولی که به صورت اتوماتیک می دهد را دیگر ندهد چون در بعضی وبسایت ها پست های من می رود و دوست ندارم ناگهان وبلاگ من پستی به نام “سلام دنیا” داشته باشد.
با تشکر
خیلی خوب و جامع بود
[url=http://matlabprozhe.com]انجام پروژه متلب[/url]
خیلی خوب بود
انجام پروژه متلب
جالب بود
طراحی سایت
طراحی وب سایت
انجمن ‘وردپرس’ برای جستار ها و پاسخ ها جدید بسته است.